ETKİNLİKLERİMİZ
28 Nisan 2024, Pazar

Uşak Üniversitesi’nin Değerli Çalışanları;

Uşak Üniversitesi olarak amacımız dünyadaki bilimsel gelişmelere katkıda bulunan, yereli evrensel standartlara yükselten ve her zaman bir adım önde olmayı hedef koyan yeniliğe açık bir üniversite meydana getirmektir. Gelişmiş fiziki altyapımız, saygın bilim kadromuz, bölgesel kalkınmayı destekleme misyonumuz, öğrenciyi merkeze alan eğitim-öğretim anlayışımız ve kaliteyi ön sıraya yerleştiren hedeflerimiz doğrultusunda göreve başladığımız ilk günkü heyecan ve azimle çalışmalarımıza hiç durmadan devam ediyoruz.

Sadece memleketimiz adına değil tüm insanlık adına da büyük işlere imza atma kapasitesine sahip, farklı düşünen, fark yaratan ve aşkla çalışan siz değerli mesai arkadaşlarıma, bu süreçte verdiğiniz destek ve kattığınız değer için en kalbi duygularla teşekkür etmek isterim.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, her ay olduğu gibi Ekim ayında da gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hepinize sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerim.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şube Başkanı Kemal Cengiz ve beraberindeki kıymetli gazilerimizle birlikte il emniyet müdürlüğünün üniversitemizde açmış olduğu standı ziyaret etti. (1 Ekim 2022)

• Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Üniversitemiz Öğrenci Yemekhanesini ziyaret ederek öğrencilerimizin memnuniyetlerini sorarak fikir alışverişinde bulundu. (1 Ekim 2022)