ETKİNLİKLERİMİZ
28 Nisan 2024, Pazar

Uşak Üniversitesi olarak Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilen etkinlikleri sizlerle paylaşıyoruz.

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Ağustos ayı Üniversitemizin güzel haberler aldığı bir ay oldu. İlk olarak Üniversitemiz 2023 yılı “Webometrics Dünya Üniversiteleri Sıralamasında” 131 sıra ilerleyerek 2983’üncü, Impact sıralamasında ise 1290 sıra yükselerek 7103’üncü sırada yer aldı. Bunun yanında Uşak Üniversitesinden 2 proje “1001 – Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında destek kazandı. Üniversitemizin Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri öğrencileri TÜRKTOB (Türkiye Tohumcular Birliği) Proje Fikri Yarışmasında aldıkları derecelerle göğsümüzü kabarttı.

Ağustos ayında kampüsümüz öğrenci sesleriyle doldu. Üniversitemizi kazanarak kayıt için ülkemizin farklı noktalarından şehrimize gelen gençlerle tanıştık. Hedeflerini ve beklentilerini öğrendik, üniversitemizin sunduğu imkanları onlara anlattık.

Türk tarihinin en önemli zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı hem üniversitemizde hem de ilimizde farklı etkinliklerle kutladık.

Temel hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.

Gösterdiğiniz çaba ve verdiğiniz emekler için siz değerli çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, Ağustos ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Uşak Üniversitesinden 2 proje “1001 – Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında destek kazandı. (1 Ağustos 2023)
  • Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş Egem TV ekranlarında Ece Dilara Aldora ve İzzet Dönmez’in sunumlarıyla gerçekleşen “Basın Kulübü” programının canlı yayın konuğu oldu. (1 Ağustos 2023)