ETKİNLİKLERİMİZ
27 Nisan 2024, Cumartesi
Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Göreve geldiğimiz ilk günden başlayarak, hep daha iyisini, daha güzelini yapmak için çalıştık ve çalışmayı sürdürüyoruz. Temel hedeflerimizden olan öğrenci odaklı eğitim, uluslararasılaşma, nitelikli bir akademik kadro, kalite çalışmaları, üniversite-sanayi iş birlikleri ve sosyal sorumluluk konusunda adımlar atmaya devam ediyoruz.

Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde, hedeflerimiz doğrultusunda yine birçok önemli faaliyet gerçekleştirdik. KAP değerlendirmesi, kalite ödül töreni, UI GreenMetric sıralaması, film festivali, konferans, seminer, müzik, tiyatro, film gösterimleri, öğrenci buluşmaları başta olmak üzere üniversitemize, bölgemize ve ülkemize değer katacak çok çeşitli faaliyetlerde bulunduk.

Amacımız 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da temel hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya ve üretmeye devam etmektir. Gösterdiğiniz çaba ve verdiğiniz emekler için Uşak Üniversitesi’nin siz değerli çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişim önemine binaen, Aralık ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hepinize sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl diliyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Üniversitemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinlikleri düzenlendi. (2 Aralık 2022)
  • Rektörümüz Prof. Dr.  Ekrem Savaş, YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’ın teşrifleri ve 22 üniversitenin iştirakleriyle Kastamonu Üniversitesi’nde gerçekleşen Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı Toplantısına katıldı. (2 Aralık 2022)