ETKİNLİKLERİMİZ
25 Nisan 2024, Perşembe

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Büyük bir özveri ve azimle, Uşak Üniversitesi’nin bölgesi ve ülkesiyle birlikte kalkınması ve uluslararası bir marka olması için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. 2021-2022 yılı bahar döneminde de üniversite-sanayi iş birliğini arttırmak, misyon farklılaşması ve ihtisaslaşma konusundaki önceliklerimizi başarmak, kalite hedeflerimize ulaşmak ve öğrenci odaklı yaklaşımımızı daha da güçlendirmek için tüm birimlerimizle doğru bildiğimiz yolda emin adımlarla ilerliyoruz.

Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ederken, kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişim önemine binaen, Mart ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hepinize sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Üniversitemiz Genel Sekreterliğince, Kurul Kararlarının e-imza ile İmzalanması konulu; Kurul Kararı oluşturma, sisteme ekleme, imzaya sunma süreçlerinin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı. (1 Mart 2022)

• Üniversitemizin, eğitim-öğretim, araştırma ve toplumsal katkı faaliyetleri ile idari hizmetlerine ilişkin kalite güvencesi süreçlerinin izlenmesi ve YÖKAK'a sunulması amacıyla Kalite Koordinatörlüğü tarafından her yıl hazırlanan Kurumsal İç Değerlendirme Raporunun hazırlanması süreçleriyle ilgili toplantı yapıldı. (1 Mart 2022)