ETKİNLİKLERİMİZ
28 Nisan 2024, Pazar

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Uşak Üniversitesi olarak gelişmiş fiziki altyapımız, nitelikli bilim kadromuz, bölgesel kalkınmayı destekleme misyonumuz, öğrenci odaklı eğitim-öğretim anlayışımız ve kaliteyi ön plana alan hedeflerimiz doğrultusunda ilk günkü heyecan ve azimle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla kurumsal kültürün geliştirilmesi yolunda çok önemli adımlar atmaya devam ediyoruz.

Yüzde yüze varan doluluk oranımız ve URAP, SCIMAGO, GreenMetric, Times Higher Education gibi endekslerdeki sürdürülebilir başarımız, kısa zamanda çok önemli bir mesafe kat etmiş olan genç ve dinamik üniversitemiz için bir gurur kaynağıdır. Uşak Üniversitesi rektörü olarak, başarı tablomuzda emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, her ay olduğu gibi Eylül ayında da gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü kutlamaları kapsamında il protokolü ile birlikte Göğem Zafer Anıtı ve Çeçeli Kara Murat mezarını ziyaret etti. (1 Eylül 2022)

• Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü sebebiyle gerçekleşen kortej yürüyüşüne il protokolü ve vatandaşlarla birlikte katıldı. (1 Eylül 2022)