ETKİNLİKLERİMİZ
28 Nisan 2024, Pazar

Uşak Üniversitesi’nin Değerli Çalışanları,

Uluslararasılaşmayı gerçekleştirmiş, akreditasyonunu tamamlamış, sanayi iş birlikleri ve sosyal sorumluluk faaliyetleriyle bulunduğu şehirle bütünleşmiş bir üniversite haline gelmek için hep birlikte durmaksızın çalışıyoruz.

2023 yılının ilk haftalarında yine birçok faaliyet gerçekleştirdik. Paydaşları arasında yer aldığımız ve Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF23) ve Sağlık, Estetik, Medikal Uluslararası Kariyer Fuarı ile ilgili gerekli çalışmaları tamamladık. Temel hedeflerimiz arasında yer alan akreditasyon çalışmaları kapsamında, Arkeoloji, Coğrafya, Matematik, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Sanat Tarihi, Tarih ile Türk Dili ve Edebiyatı Bölümlerimizin akreditasyon başvurularını değerlendirmek üzere Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) üniversitemizde incelemelerde bulundu.

Sadece memleketimiz adına değil tüm insanlık adına da büyük işlere imza atma kapasitesine sahip, farklı düşünen, farkındalık ortaya koyan ve aşkla çalışan üniversitemizin  değerli personeline, bu süreçte göstermiş oldukları çabadan dolayı teşekkürü bir borç bilirim.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişim önemine binaen, Ocak ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hepinize mutlu, başarılı ve sağlıklı günler dilerim.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Uşak Kadastro Müdürü Hanifi Sitemoğlu Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş'ı ziyaret etti. (3 Ocak 2023)
  • Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç. Dr. İsmail Kaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. (4 Ocak 2023)