ETKİNLİKLERİMİZ
28 Nisan 2024, Pazar

Uşak Üniversitesi’nin Değerli Çalışanları,

Genç bir üniversite olarak yolumuz uzun, hedeflerimiz çok büyük. Bunun için de hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmaların sonuçlarını almak, yeni hedeflere koşarken bizlere güç veriyor. SCIMAGO 2023 sıralamasındaki yerimiz yıllar geçtikçe daha da üstlere çıkıyor. Bu sonuçlar da yapmış olduğumuz yeniliklerin ve faaliyetlerin doğruluğunu gözler önüne seriyor.

Mart ayı üniversitemiz için uluslararasılaşma, akreditasyonun, sanayi – üniversite iş birlikleri alanlarında önemli çalışmaların gerçekleştirildiği bir ay oldu.

Sadece memleketimiz adına değil tüm insanlık adına da büyük işlere imza atma kapasitesine sahip, farklı düşünen, farkındalık ortaya koyan ve aşkla çalışan siz değerli mesai arkadaşlarıma, bu süreçte göstermiş oldukları çabadan dolayı teşekkürü bir borç bilirim.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişim önemine binaen, mart ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hepinize mutlu, başarılı ve sağlıklı günler dilerim.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Uşak Üniversitesinin koordinatörlüğünü yürüttüğü StartUp isimli Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu kapsamında Uşak Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Ankara Bilim Üniversitesinden uluslararası ofis temsilcileri İtalya’nın Foggia şehrinde bulunan Gal Meridaunia tarafından düzenlenen eğitim haftasına katıldı. (1 Mart 2023)
  • Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, 1 Eylül Yerleşkesi içerisinde bulunan öğrenci ve personele hizmet veren Öğrenci Yaşam Merkezi ile ilgili olarak basında yer alan iddialara karşı basın açıklaması yaptı. (2 Mart 2023)