ETKİNLİKLERİMİZ
20 Nisan 2024, Cumartesi

Uşak Üniversitesi Olarak Ağustos Ayı İçerisinde Gerçekleştirilen Etkinlikleri Sizlerle Paylaşıyoruz

Çok kıymetli çalışma arkadaşlarım,

Ağustos ayı memleketimiz için çok önemli bir aydır. Millî Mücadelemizi zafere ulaştıran Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ndeki kahramanlarımızın fedakarlığı sayesinde bugün mutlu, huzurlu ve bağımsız bir ülkede yaşamaktayız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum.

Ayrıca Ağustos ayı içerisinde üniversite tercihleri de sonuçlandı. Uşak Üniversitesi olarak neredeyse %100’e varan doluluk oranıyla tercih edilmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarı tablosunu mümkün kılan değerli akademisyenlerimize ve idari personelimize teşekkürü bir borç bilirim. Hiç şüphem yok ki başarılarımız artarak devam edecek ve üniversitemizi sadece ülkemizin değil dünyanın da sayılı üniversitelerinden biri haline getireceğiz. Bu hedef doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz ve bu ay içerisinde yoğun bir şekilde yürüttüğümüz kalite çalışmalarının meyvelerini de inanıyorum ki kısa sürede alacağız.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, her ay olduğu gibi Ağustos ayında da gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dilerim.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Ağustos Ayı Etkinlikleri

• ·        Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler, Uygulamalı Bilimler, Fen Edebiyat ve İletişim Fakültelerinde gerçekleşen iç tetkik ile Kurumsal Akreditasyon Programı çalışmaları (KAP) Kontrol Takvimi toplantılarına katıldı. (1 Ağustos 2022)

• ·        Rektörümüz Prof. Dr.  Ekrem Savaş, Kurumsal Akreditasyon Programı çalışmaları (KAP ) Kontrol Takviminin 2. gününde üniversitemiz Eğitim, Tıp, Güzel Sanatlar ve Diş Hekimliği Fakültelerinde düzenlenen toplantılara katıldı. (2 Ağustos 2022)