ETKİNLİKLERİMİZ
27 Nisan 2024, Cumartesi

Uşak Üniversitesi olarak Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen etkinlikleri sizlerle paylaşıyoruz.

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Hala işgal ve abluka altında olan Filistin için her alanda ve mecrada Filistinli kardeşlerimizin sesi olmaya devam ediyoruz. Filistinli kardeşlerimizin sesini duyurmak ve Filistin meselesini herkese anlatmak için üniversitemizde değerli konuşmacıların katılımı ile 'Filistin Davamız ve Kudüs' panelini gerçekleştirdik.

Uşak Üniversitesi olarak sadece üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimiz için değil şehrimizdeki öğrenciler içinde çalışmaya devam ediyoruz. Vestel AŞ ortaklığında hayata geçirdiğimiz ‘Kendin Yap’ atölyesi bunun güzel örneklerinden. Ayrıca Uşak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği protokolüyle Uşaklı gençlere üniversitemizin stadyumunu açtık.

2024 yılında da üniversitemizin uluslararasılaşma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Sivas Cumhuriyet Üniversitesiyle imzaladığımız protokol kapsamında hem öğrencilerimiz hem de akademik ve idari personelimiz Erasmus+ imkanlarından faydalanacak.

Temel hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.

Gösterdiğiniz çaba ve verdiğiniz emekler için siz değerli akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, Ocak ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Prof. Dr. Ekrem Savaş

Rektör

• Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Vestel A.Ş. ekibi ile birlikte Karaağaç Ortaokulu'nu ziyaret etti. (03.Ocak.2024)
  • Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) 15. Meslek Komitesi Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti. (03.Ocak.2024)