ETKİNLİKLERİMİZ
Şubat Ayı İçerisinde Gerçekleştirilen Etkinlikler
Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Uşak Üniversitesi olarak, dünyadaki bilimsel gelişmeleri yakından takip eden, yereli evrenselle buluşturan genç, dinamik ve yeniliğe açık kadrosuyla ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olma yolunda büyük bir azim, kararlılık ve motivasyonla durmaksızın çalışıyoruz.

Bildiğiniz gibi daha önceki yıllarda Webometrics, SCImago ve UI GreenMetric gibi uluslararası kuruluşların sıralamalarında yer alan üniversitemiz, Times Higher Education (THE) tarafından Şubat ayında yayınlanan “Young University Rankings 2022 (Dünya Genç Üniversiteler 2022) sıralamasında ‘Reporter’ statüsü alarak başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Bu süreçte verdiğiniz destek ve kattığınız değer için sizlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişim önemine binaen, Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hepinize sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Karahallı Kaymakam V. Muhammet Zencirli, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş'ı ziyaret etti. (2 Şubat 2022)
  • Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sefa Arpacı Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni döneminde başarılar diledi. (3 Şubat 2022)