ETKİNLİKLERİMİZ
28 Nisan 2024, Pazar

Uşak Üniversitesi olarak Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilen etkinlikleri sizlerle paylaşıyoruz.

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, halkımızın dik duruşu ve kahraman güvenlik güçlerimizin üstün gayretiyle bertaraf ettiğimiz 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde, Uşak Üniversitesi olarak Türkiye 100 Yılının kahramanları olan şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak için bir dizi etkinlik gerçekleştirdik.

15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizin her köşesinde milyonlarca vatandaşımız; demokrasiye, milli iradeye ve hukukun üstünlüğüne sahip çıkmak için meydanları doldurdu. Bu kahraman vatandaşlarımız, tankların önüne geçerek, kurşunlara göğüs gererek, canlarını hiçe sayarak, demokrasiye olan inançlarını tüm dünyaya gösterdiler. Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan bu kahramanlık destanı, demokrasi sevdalılarının mücadelesinin sembolü haline geldi. Hep birlikte, el ele, omuz omuza vererek demokrasimizi ve milli birliğimizi korumalı, 15 Temmuz ruhunu yaşatarak daha güçlü bir Türkiye için çalışmalıyız. 15 Temmuz darbe girişimine karşı koyarken şahadete ulaşan şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca bu ay İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığımızın birlikte gerçekleştirdiği Uşak Üniversitesi SWOT (GZFT) Çalıştayı ile üniversitemizin gelecek yılları için yol haritamızı çıkarttık. Temel hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz.

Gösterdiğiniz çaba ve verdiğiniz emekler için siz değerli çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişimin önemine binaen, Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Kurban Bayramı vesilesiyle Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye alanında yapılan töreninde personelimizle bir araya geldi. (3 Temmuz 2023)
  • Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Ertuğrul Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen dönem sonu Proje Danışma Kurul toplantısına katıldı. (3 Temmuz 2023)