ETKİNLİKLERİMİZ
28 Nisan 2024, Pazar
Uşak Üniversitesi olarak Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilen etkinlikleri sizlerle paylaşıyoruz.

Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Mayıs ayı üniversitemizin çok güzel haberler aldığı bol etkinliğin olduğu bir ay oldu.

2022 yılının son günlerinde üniversitemize gelerek değerlendirmelerde bulunan Yükseköğretim Kalite Kurulu’ndan (YÖKAK) kurumsal akreditasyon belgesi almaya hak kazandık.

Eğitim kalitemizi arttırırken uluslararasılaşma çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Genel Koordinatörlüğü tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Hafta (International Staff Week)’da 15 ülkeden 60 akademisyeni üniversitemizde konuk ettik. Ayrıca uluslararası işbirlikleri yapmak için bazı üniversitelerin heyetlerini kampüsümüzde ağırlarken bazılarını da yerinde inceleyerek ikili anlaşmalar yaptık.

Temel hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Gösterdiğiniz çaba ve verdiğiniz emekler için siz değerli çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişim önemine binaen, Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Uşak Üniversitesi ve İsrail’de bulunan Al-Qasemi Academic College arasında ortak akademik iş birliğinin yanı sıra öğrenci ve öğretim üyesi değişimini de içeren iş birliği protokolü imzaladı. (3 Mayıs 2023)
  • Uşak Üniversitesi ve Sağlık Bakanlığı iş birliğiyle Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Nefroloji, Diyaliz ve Transplantasyon Sempozyumu “Yeşil Diyaliz ve Suyun Korunması” başlığı ile Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik Konferans Salonunda gerçekleştirildi. (5 Mayıs 2023)