ETKİNLİKLERİMİZ
28 Nisan 2024, Pazar

Uşak Üniversitesi’nin Değerli Çalışanları,

Büyük bir özveri ve adanmışlıkla, Uşak Üniversitesi’nin bölgesi ve ülkesiyle birlikte kalkınması ve uluslararası bir marka olması için çalışmaya durmaksızın devam ediyoruz. 2022-2023 yılı güz döneminde de kalite çalışmalarından bölgesel kalkınmaya, uluslararasılaşma faaliyetlerinden danışma kurullarına kadar birçok projeyi kararlılıkla sürdürüyoruz. DTS Tasarım, Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Uşak OSB Teknopark ile kurduğumuz sanayi iş birlikleri sayesinde memleket kalkınmasına katkı sağlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Amacımız, üniversitemizi hep birlikte uluslararasılaşmış, akreditasyonunu tamamlamış, iş birliği protokolleri ve sosyal sorumluluk faaliyetleriyle bulunduğu şehirle bütünleşmiş bir üniversite haline getirmektir. Bu konuda gösterdiğiniz çaba ve verdiğiniz emekler için Uşak Üniversitesi’nin siz değerli çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim.

Kurumsallaşmanın ve kurum içi iletişim önemine binaen, Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hepinize sağlık, başarı ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Prof. Dr. Ekrem SAVAŞ

Rektör

• Üniversitemiz tarafından düzenlenen, "Metamfetamin Bağımlılığını Anlamak" konulu etkinlik Doç. Dr. Okan EKİNCİ'nin sunumuyla Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapıldı. (1 Kasım 2022)

• Uşak Üniversitesi Tiyatro Topluluğunca, Yazar Jean Genet’in tek perde dram oyunu “Hizmetçiler” Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde sahnelendi. (1 Kasım 2022)