KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2020 Yılı Akademik Faaliyetlerine İlişkin Akademik Teşvik Başvuru Takvimi
29 Aralık 2020, Salı
2020 Yılı Akademik Faaliyetlerine İlişkin Akademik Teşvik Başvuru Takvimi
T.C.
UŞAK ÜNİVERSİTESİ

2020 Yılı Akademik Faaliyetlerine İlişkin Akademik Teşvik Başvuru Takvimi

Akademik Teşvik başvurularına ilişkin Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu başkanlığı tarafından 2020 yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi aşağıda belirlenmiştir. Akademik Personel faaliyet bilgilerini YÖKSİS sistemine girerek, YÖKSİS’ten alacağı başvuru formu ile birlikte akademik faaliyetlere ilişkin kanıt ve belgeleri içeren dosyaları 04/01/2021-11/01/2021 tarihleri arasında https://akademiktesvik.usak.edu.tr adresine 11/01/2021 günü saat 23.59’a kadar giriş yaparak sisteme yükleme yapması gerekmektedir. İmza gerektiren belgeler imzalanarak ve tarayıcıdan tarandıktan sonra sisteme PDF dosyası olarak yüklenmelidir. Süreç takibi bu sayfa üzerinden yapılacak ve başvuru sahipleri puanlarını bu sistem üzerinden takip edeceklerdir. Çıktı alınarak başvuru yapılmayacaktır. Sisteme girişler domain şifreleri ile yapılacaktır. Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu tarafından ilan edilen takvim dışında yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

1- Akademik Teşvik Başvuru Takvimi için tıklayınız.

2- Akademik Teşvikteki Genel Hususlar için tıklayınız.

3- Akademik Teşvik Başvuru Formu için tıklayınız.

4- Birim Akademik Teşvik Komisyonu Karar Tutanağı için tıklayınız.

5- Birim Akademik Teşvik Komisyonu Değerlendirme Raporu için tıklayınız.

6- Birim Akademik Teşvik Puanlama Tablosu için tıklayınız.

7- İtiraz Dilekçesi için tıklayınız.

Akademik Teşvik Yönetmeliği 2020 için tıklayınız.

Dosya Yükleme Rehberi için tıklayınız.

Eser 1'e Yapılan Atıflara Ait Kanıtlayıcı Belgeler (İsimlendirme İçin Örnek) için tıklayınız.