Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde “Dirilişten Kurtuluşa Türklerde Ticari Hayat” Adlı Konferans Gerçekleştirildi
12 Aralık 2017, Salı

Üniversitemiz Muhasebe ve Finans topluluğu tarafından “Dirilişten Kurtuluşa Türklerde Ticari Hayat” adlı konferansı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Mustafa Kemal Paşa Amfisinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Rahmi Akbaş katıldı.

Öğretim Görevlisi Rahmi Akbaş sunumunda, Osmanlı İmparatorluğunun tarım, üretim, ticaret ve dış ticaret alanlarında yapmış oldukları faaliyetlerden, Sanayi İnkılâbının sanayileşmeyen ülkelerin ve Osmanlı üzerindeki etkilerinden ve Avrupa Devletlerinin sömürgecilik faaliyetlerinden bahsetti.

Konferansın sonunda Rahmi Akbaş öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.