Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Öğrenci Yemekhanesinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi
6 Aralık 2017, Çarşamba

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, üniversitemiz öğrenci yemekhanesini ziyaret ederek öğrencilerle yemek yedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Üniversitemiz Bir Eylül Yerleşkesinde bulunan öğrenci yemekhanesini gezerek incelemelerde bulundu.

Öğrencilerimizle yemekhanede birlikte yemek yiyen Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerimizin yemekhane hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, hizmet kalitesinin ve öğrenci memnuniyetinin daha da artırılması için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.