HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Vali Salim Demir Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
6 Aralık 2017, Çarşamba
Vali Salim Demir Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Uşak Valisi Salim Demir, YÖK Başkanlığının teklifi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle 30 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz rektörlüğüne asaleten atanan Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın göreve başlaması münasebetiyle, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Vali Salim Demir, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak “Uşak Üniversitesi her geçen yıl akademik kadrosu, öğrenci sayısı ve fiziki altyapısıyla büyüyen, Türkiye’nin örnek üniversiteleri arasında yerini alan bir kurumumuz. Üniversitemize rektör olarak atanan Prof. Dr. Ekrem Savaş’a yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah Uşak Üniversitesi gerçekleştireceği çalışmalarla ilimizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamaya devam edecektir” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın Valimiz Salim Demir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Uşak Üniversitesi olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Uşak’ın sosyo-ekonomik ve kültürel kalkınmasına ve hatta iş dünyasının gerek duyduğu teknolojik altyapıyı oluşturmada etkin rol oynayacağımızı beyan etmek isterim.  Tüm bunları yaparken şehrimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla beraber yakın işbirliği içerisinde bulunacağız.”dedi.