KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2022 KALİTE ÖDÜLLERİ BAŞVURUSU
22 Kasım 2022, Salı
2022 KALİTE ÖDÜLLERİ BAŞVURUSU

Uşak Üniversitesinde yürütülmekte olan kalite çalışmaları kapsamında, akademik ve idari personeller ile öğrencilerin çalışmalarında göstermiş oldukları üstün başarı ve hizmetlerin değerlendirilmesi, performanslarının artırılması ve çalışmalarının desteklenmesi amacıyla Uşak Üniversitesi Kalite Güvence Yönergesinin “Ödül Kategorileri” başlığı uyarınca 2022 Yılı Kalite ödülleri verilecektir.

Tüm ödüller için 2022 yılındaki faaliyetler esas alınacak olup, aşağıdaki ödül türlerinden (a,b ve c hariç) birine başvuracak adayların/birimlerin “Kalite Ödülleri Başvuru Formu” nu doldurarak ilgili kanıtlarla birlikte Kalite Koordinatörlüğüne EBYS üzerinden aşağıda belirtilen takvim doğrultusunda başvuru yapması gerekmektedir.

Ödül Kategorileri

a) Fakülte Kalite Çalışmaları Performans Ödülü *

b) Meslek Yüksekokulu Kalite Çalışmaları Performans Ödülü*

c) Akademik Birim Performans Ödülü *

ç) Akreditasyon Ödülü

d) Kalite Elçisi Ödülü

e) Akademik Personel Kalite Ödülü

f) İdari Personel Kalite Ödülü

g) Kalite Özel Ödülü

Özel ödül: Eğitim Öğretim Özel Ödülü

* a, b ve c ödül türleri için Kalite Koordinatörlüğü tarafından Akademik Birim Öz Değerlendirme Raporları neticesinde değerlendirme yapılacağından dolayı başvuru yapılmasına gerek yoktur.

Uşak Üniversitesi  Kalite Güvence Sistemi Yönergesi için tıklayınız.

Kalite Ödülleri Başvuru Formu için tıklayınız.

Eğitim Öğretim Özel Ödülü ayrıntılı bilgi için tıklayınız.