KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2021 Yılı Akademik Faaliyetlerine İlişkin Akademik Teşvik Başvuru Takvimi
7 Şubat 2022, Pazartesi
2021 Yılı Akademik Faaliyetlerine İlişkin Akademik Teşvik Başvuru Takvimi

T.C.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ

2021 Yılı Akademik Faaliyetlerine İlişkin Akademik Teşvik Başvuru Takvimi

Akademik Teşvik başvurularına ilişkin Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu başkanlığı tarafından 2021 yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi aşağıda belirlenmiştir. Akademik Personel faaliyet bilgilerini YÖKSİS sistemine girerek, YÖKSİS’ten alacağı başvuru formu ile birlikte akademik faaliyetlere ilişkin kanıt ve belgeleri içeren dosyaları 03/01/2022-10/01/2022 tarihleri arasında https://akademiktesvik.usak.edu.tr adresine 10/01/2022 günü saat 23.59’a kadar giriş yaparak sisteme yükleme yapması gerekmektedir. İmza gerektiren belgeler imzalanarak ve tarayıcıdan tarandıktan sonra sisteme PDF dosyası olarak yüklenmelidir. Süreç takibi bu sayfa üzerinden yapılacak ve başvuru sahipleri puanlarını bu sistem üzerinden takip edeceklerdir. Çıktı alınarak başvuru yapılmayacaktır. Sisteme girişler domain şifreleri ile yapılacaktır. Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu tarafından ilan edilen takvim dışında yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

1. AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURU TAKVİMi için tıklayınız

2. AKADEMİK TEŞVİKTEKİ GENEL HUSUSLAR için tıklayınız