KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM- Uzaktan Eğitim Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı Kayıtları Başlamıştır
25 Mart 2021, Perşembe

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde düzenlenecek olan Uzaktan Eğitim “Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı” kursunun ön kayıtları başlamıştır. Kursa başvurmak isteyen kursiyer adayları 5 Nisan Pazartesi günü 2021 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak öğrenci belgesi ya da mezuniyet belgesi ile birlikte usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kursun başlayacağı tarih ile kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

-Kurs Gün ve Saatleri: Teorik dersler Cumartesi-Pazar günleri, Uygulama ve gözlem dersleri hafta içi her gün

-Kurs Süresi: 50 saat teorik, 20 saat gözlem, 20 saat uygulama

-Kurs Ücreti: 850 TL (Kurs ücreti iki taksit halinde alınacaktır.)

-Kurs Yeri: Çevrimiçi ders platformu

-Kimler Katılabilir: Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programına Üniversitelerin Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı, Dilbilim ve Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları lisans bölümlerinin son sınıf öğrencileri, bu bölümlerden mezun olanlar veya yüksek lisans ve doktora yapan öğrenciler belgelendirmek şartı ile bu kursa başvurabilirler.

Kursiyerlere Verilecek Belge Türü: Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifikası

İletişim Adresi:

Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km.

Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.