KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Uzaktan Eğitim (Online) Sketch-Up:3 Boyutlu Tasarım ve Çizim Programı Ön Kayıtları Başlamıştır
1 Temmuz 2020, Çarşamba

Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Uzaktan Eğitim (Online) “Sketch-Up: 3 Boyutlu Tasarım ve Çizim Programı” düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 17 Temmuz 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr adresimize göndermeleri gerekmektedir.

Kurs Tarihleri: Başlangıç 21 Temmuz 2020 / Bitiş 30 Temmuz 2020

Kurs Günleri: Salı-Çarşamba-Perşembe günleri

Kurs Süresi: 2 Hafta ve toplam 12 saat

Kursun Eğitmeni: Dr. Öğr. Ayça ARSLAN

Kurs Ücreti: 500 TL

Kimler Başvurabilir: Şehir Bölge ve Planlama öğrencileri/mezunları, mimarlar, iç mimarlar, tasarımcılar, grafik tasarımcılar, inşaat mühendisleri ve/veya öğrencileri başvurabilirler.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi,Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.