KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-SHGM Onaylı İHA-0/Drone Sertifikalı Eğitimi Kayıtları Başlamıştır
2 Mart 2020, Pazartesi
USEM-SHGM Onaylı İHA-0/Drone Sertifikalı Eğitimi Kayıtları Başlamıştır

SHGM Onaylı İHA-0/Drone Sertifikalı Eğitimi Kayıtları Başlamıştır

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde “SHGM Onaylı İHA-0/Drone Sertifikalı Eğitimi” düzenlenecektir. Eğitime başvurmak isteyenler 4 Mart 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurup usem@usak.edu.tr mail adresine gönderdikten sonra Ziraat Bankası İsmetpaşa Şubesi Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi  TR 3100 0100 1758 5178 4411 5015 numaralı hesabına 500 TL yatırmaları gerekmektedir.

Kurs Tarihleri: 7-8 Mart 2020

Kurs Günleri: Cumartesi-Pazar

Kurs Süresi: 2 gün, 12 saat teorik eğitim

Kurs Yeri: Uşak Üniversitesi

Kursun Eğitmenleri: Doç. Dr. Abdullah YILDIZ, Öğr. Gör. Nur Tuğçe GÖZÜKÜÇÜK

Kurs Ücreti: 500 TL

Kimler Başvurabilir: 12 yaş ve üzeri herkes başvurabilir.

Kursiyerlere Verilecek Belge Türü: İHA0 İnsansız Hava Aracı Ticari Pilot Sertifikası, İnsansız Hava Aracı Eğitim Sertifikası ve Telsizle Haberleşme Eğitim Belgesi

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.