KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM-Aile Danışmanlığı Sertifika Programı Kayıtları Başlamıştır
24 Eylül 2019, Salı
USEM-Aile Danışmanlığı Sertifika Programı Kayıtları Başlamıştır

*Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde düzenlenecek Aile Danışmanlığı Sertifika Programına ön kayıtlar başlamıştır. Programa ön kayıt yapmak isteyen kursiyer adayları aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kursla ilgili detaylar ve iletişim adresimiz aşağıda yer almaktadır.

T.C. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Gerçek Kişiler ve Özel Hukuk Tüzel Kişileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca Açılacak Aile Danışmanlığı Merkezleri Hakkında Yönetmelik ve 09/2012 tarihli Gerçek Kişiler ve Özel Hukuk Tüzel Kişileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca Açılacak Aile Danışmanlığı Merkezleri Hakkındaki Yönetmelik Uygulamaları Hakkındaki Genelgesi'ne uygundur.

Program Çıktısı : Bu sertifikaya sahip olanlar Türkiye'nin her yerinde Aile Danışmanlığı Merkezi açma yetkisine sahip olacaklardır.

Program Önkoşulu : Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Tıp, Hemşirelik, Çocuk Gelişimi alanlarından birinden mezun ya da son sınıf öğrencileri (lisans programı olması şarttır) programa başvurabilir.

Program Yeri Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü

Program Süresi : 300 saati (örgün) teorik, 120 saati uygulama (60 saat sınıf içi + 60 saat saha) ve 30 saati süpervizyon olmak üzere toplam 450 saattir.

Program Ücreti : 3500 TL (KDV dahil)

-Kurs ücreti dört taksit halinde ödenebilir.

-Aşağıdaki şartları taşıyan kursiyer adaylarına İndirim oranları şu şekildedir:

1-Uşak Üniversitesi Öğrencilerine % 20 İndirim
2-Uşak Üniversitesi Personeli Eş ve Çocuklarına % 20 İndirim
3-Şehit, Gazi Aileleri ve Çocuklarına Ücretsiz
4-Engelli Vatandaşlarımıza % 20 İndirim

Program Koordinatörü Doktor Öğretim Üyesi Abdullah Mert (abdullah.mert@usak.edu.tr)

Ön başvuru için

E-Posta: usem@usak.edu.tr

Tel: 0276 221 21 72

Adres: Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. MA1 Blok, 4. Kat (Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Katı) Merkez / UŞAK

Kursiyer Ön Başvuru Formu için tıklayınız.