Ana Sayfa / Haberler / Okul Öncesi Eğitim Çalıştayı Gerçekleşti
22 Kasım 2019, Cuma
Okul Öncesi Eğitim Çalıştayı Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Ulubey Meslek Yüksek Okulu ve Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile “Okul Öncesinde Öğretmen, Yönetici, Aile İş Birlikli Gelişim Projesinin” ilk aşaması olan, ‘Okul Öncesi Eğitim’ çalıştayı gerçekleştirildi. Etkinlik, 8 akademisyenin liderliğinde, 192 okul öncesi branşından öğretmeninin katılımıyla, 21 Kasım’da Ertuğrul Gazi İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı.

Öğretmenlerin hem kendilerinde fark yaratan becerilerini geliştirmesi, hem de çocuklarla bu becerileri sınıf içi uygulamalara yansıtılabilmesini amaçlayan proje kapsamında düzenlenen çalıştayda, öğretmenlerin var olan sorunları ve ihtiyaçları tartışıldı. Ayrıca proje kapsamında, aileler ve yöneticiler ile çalıştaylar gerçekleştirilerek, gelişim projesinin diğer aşamalarının devam ettirileceği belirtildi.