Ana Sayfa / Haberler / Sosyal Bilimler Enstitüsünde ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisinde Devir Teslim
20 Kasım 2019, Çarşamba
Sosyal Bilimler Enstitüsünde ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisinde Devir Teslim

Rektörlük makamında düzenlen törenle Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. Mehmet Karayaman görevini Doç. Dr. Erol Duran’a ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Ofisi Koordinatörlüğünü yürüten Dr. Öğretim Üyesi Raşit Çolak görevini Dr. Öğretim Üyesi Ferhat Karaman’a devretti.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, görevlerini başarıyla ifa eden Prof. Dr. Karayaman’a ve Dr. Öğr. Üyesi Çolak’a teşekkür belgesi takdim ederek, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Prof. Dr. Savaş, Doç. Dr. Duran’ı ve Dr. Öğr. Üyesi Karaman’ı yeni görevlerinden dolayı kutladı.