Ana Sayfa / Haberler / Akademik Sunum Teknikleri Eğitimi Gerçekleşti
20 Kasım 2019, Çarşamba
Akademik Sunum Teknikleri Eğitimi Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü iş birliği ile 'Akademik Sunum Teknikleri' adlı konferansı gerçekleşti.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleşen konferansa Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Özcan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Mustafa Öntuğ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadiye Tutsak, Sağlık Hizmetleri Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Öğr. Gör. Halime Kaçar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Tıp Fakültesi Öğr. Gör. Prof. Dr. Figen Ayhan konferansta, etkili sunum teknikleri, sunuma hazırlık, sunum anı ve sunum sonrası yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Ayhan, etkili bir akademik sunumun gerekliliklerinden ve dinleyicileri etkilemenin püf noktalarından bahsetti.

Program soru cevap bölümünün ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.