HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Lise Öğrencileri Üniversitemizi Gezdi
18 Kasım 2019, Pazartesi
Lise Öğrencileri Üniversitemizi Gezdi

Balıkesir İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi (M.T.A.L.) Gıda Bölümü ve Gezi Kulübü öğrencileri, Uşak Üniversitesi’ni gezerek, üniversite yaşamı hakkında fikir sahibi oldular.

Gezi programında, Uşak Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından kampüs hakkında bilgi verildi.

Mustafa Kemalpaşa Amfisinde Uşak Üniversitesi tanıtım filmini izleyen öğrencilere, Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdullah Dikici ve Doç. Dr. Onur Güneşer, Mühendislik Fakültesi ve Gıda Mühendisliği bölümü hakkında sunum yaparak soruları cevapladı.

Sunumun ardından öğrenciler Mühendislik Fakültesi gıda laboratuarlarını gezdi.

“Uşak Üniversitesi Tercihlerim Arasında”                                            

Uşak Üniversitesi’nin gayet temiz, disiplinli ve güzel bir ortamı olduğunu düşündüğünü kaydeden İMKB Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi İrem Çelik, “Kampüste gezilecek ve görülecek çok fazla alan, laboratuar ve dersliklerde edinilebilecek çok fazla bilgi ve deneyim var. Gezilebilir ve görülebilir bir ortamı olduğunu gördüm. Üniversite sınavında başarılı olursam tercihlerimin arasına alabileceğim bir üniversite burası.” diye konuştu.

12. Sınıf Öğrencisi Gökay Akbulut da üniversitedeki havayı genel olarak sevdiğini söyleyerek, “Uşak Üniversitesi’ni gezip görme fırsatım oldu. Ben de Uşak Üniversitesi’ni tercih etmeyi düşünüyorum. Ayrıca arkadaşlarıma da buradaki deneyimlerimi anlatıp tavsiye edeceğim.” dedi.