Ana Sayfa / Haberler / Uşak’ta Cumhuriyetimizin 96. Yılı Coşkuyla Kutlandı
29 Ekim 2019, Salı
Uşak’ta Cumhuriyetimizin 96. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. Yıldönümü, 15 Temmuz Şehitler Meydanında düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

Törenler kapsamında Vali Funda Kocabıyık’ın makamında tebrikleri kabulünün ardından, saat 10.30'da 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda kutlama programı düzenlendi. Kutlama programına Vali Funda Kocabıyık, Milletvekili Özkan Yalım, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, daire müdürleri, askerler, emniyet mensupları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda halk oyunları gösterileri sunuldu ve öğrenciler tarafından şiirler okundu. Program geçit töreniyle sona erdi.

15 Temmuz Şehitler Meydanında düzenlenen törenin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinleri kapsamında Dr. Solmaz Selçuk tarafından hazırlanan "Yazmalar ve Çiniler" sergisi açıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları saat 19.00'da  düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu Fener Alayı ile son buldu.