HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Lojistiğin ARKAS’ındaki Güç
11 Ekim 2019, Cuma
Lojistiğin ARKAS’ındaki Güç

Uşak Üniversitesi İhracat ve Lojistik Topluluğu tarafından, ARKAS Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez’in katılımıyla “Lojistiğin ARKAS’ındaki Güç Uşak Üniversitesi’nde” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tahir Emre Can, İhracat ve Lojistik Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. İncilay Erduru, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte konuşan Genel Müdür Onur Göçmez, ARKAS Lojistik’in faaliyet alanları ve gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi vererek kusursuz bir lojistik destek sağlamadan herhangi bir operasyondan başarı beklemenin hayal olduğuna dikkat çekti.

Öğrencilere staj imkanlarını anlatan Göçmez, şirketleri geliştirirken insan kaynaklarının ve iletişimin önemli olduğunu aktardı. Göçmez, öğrencilere iş hayatında işlerine yarayacak tavsiyelerde bulunarak “Üniversitedeyken mutlaka çalışmalısınız. Biz üniversitedeyken sürekli çalışıyorduk, bu çalışma sizin ilerdeki mesleğiniz olmayabilir ama sizin için çok önemli bir tecrübe olacaktır. İş görüşmelerinde lütfen kendinizi iyi ifade edin. Kendiniz olun, iletişiminiz güçlü olsun. Çünkü bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz şey siz gençlersiniz.” dedi.

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Göçmez’e, Doç. Dr. İncilay Erduru üniversitemiz adına teşekkür plaketi verdi.

Etkinliğin ardından ARKAS Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez ve beraberindekiler, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Savaş, Onur Göçmez’i, Uşak Üniversitesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek teşekkür etti.