Ana Sayfa / Haberler / Fullbright Bursiyerleri Rektör Savaş’ı Ziyaret Etti
27 Eylül 2019, Cuma
Fullbright Bursiyerleri Rektör Savaş’ı Ziyaret Etti

Fullbright programı kapsamında 2019-2020 eğitim öğretim yılında Uşak Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu hazırlık sınıflarında yabancı dil dersi verecek olan bursiyerler göreve başladı. Göreve başlayan Rebecca Benzion ile Thomas Pham ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Hişmanoğlu, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Uluslararası anlaşmalarla öğrencilere farklı ülkelerden gelen akademisyenlerden eğitim alma fırsatı sağladıklarını dile getiren Prof. Dr. Savaş, Fullbright burs programlarının önemine değindi. Program kapsamında Amerika Birleşik Devletleri Washington DC’den gelen Rebecca Benzion ve Seattle’dan gelen Thomas Pham’ın üniversite bünyesinde ders vereceklerini aktaran Savaş, “Bursiyerlerimizi üniversitemizde görmekten mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin eğitimlerine önemli etkileri olacağına inanıyorum. Hocalarımız öğrencilerimizin özellikle yabancı dil konuşma pratiklerini arttıracaktır. Bursiyerlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Bursiyerler Benzion ve Pham, Uşak Üniversitesi’nde bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, kendilerine her türlü desteği veren başta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere, Yabancı Diller Yüksekokulu’na teşekkür ettiler.