Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Öğrenci Toplulukları Stantlarını Gezdi
18 Eylül 2019, Çarşamba
Rektör Savaş, Öğrenci Toplulukları Stantlarını Gezdi

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş ve Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Meral Gülmez Saçar, öğrenci topluluklarının yeni kayıt olan öğrencilere yönelik kurdukları tanıtım stantlarını ziyaret etti.

Stantları gezerek öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Savaş, öğrencilerin yapacakları faaliyetlere destek olacaklarını belirtti. Savaş, “Şu anda 92’si kültür, 14’ü spor olmak üzere toplam 106 öğrenci topluluğumuz var. Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik kurulan stantlar aracılığı ile hem üniversitemiz tanıtılıyor hem de öğrenci topluluklarımız yaptıkları çalışmaları anlatıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum, yeni eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini diliyorum.”dedi.