Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Fakülte Binasında İncelemelerde Bulundu
11 Eylül 2019, Çarşamba
Rektör Savaş, Fakülte Binasında İncelemelerde Bulundu

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Duru ile Prof. Dr. Metin Gümüş ve Genel Sekreter İbrahim Çalış, yapımı devam eden inşaatları gezdi. Yeni taşınan Spor Bilimleri Fakültesi ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi olarak kullanılan fakülte binasında incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Savaş, Spor Bilimleri Fakültesi ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesinin eğitim vereceği binada, derslikleri, akademik ve idari ofisleri yerinde inceledi. İncelemelere Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Can, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Çelen, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Ali Ulvi Örmeci ve İdari ve Mali İşler Daire Başkan V. Süleyman Sanlı da katıldı.