Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Başladı
9 Eylül 2019, Pazartesi
Uşak Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Uşak Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 9 Eylül tarihinde başladı.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Uşak Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrenciler için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 5 gün sürecek olan “Oryantasyon Eğitim Programı” gerçekleştiriliyor.

Bir Eylül Kampüsünde ve ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarında 9-13 Eylül tarihleri arasında açılan stantlarda, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı birimlerinde görevli personel tarafından, üniversitemizin eğitsel ve sosyal yönleri yeni kayıt yaptıran öğrencilere anlatılıyor.

“Üniversitemi Tanıyorum” adlı oryantasyon programı kapsamında 12 Eylül tarihinde Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın katılımıyla, Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde “Üniversitemize Hoş Geldin” programı düzenlenecek.