HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Erasmus+ Staj Hareketliliği Stajyeri Nicola De Monte’den Rektör Savaş’a Ziyaret
4 Eylül 2019, Çarşamba
Erasmus+ Staj Hareketliliği Stajyeri Nicola De Monte’den Rektör Savaş’a Ziyaret

Erasmus+ Staj Hareketliliği kapsamında Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümünde staj yapmakta olan İtalya Padova Üniversitesi öğrencisi Nicola De Monte,  Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Özgür Tarhan ve Koordinatör Yardımcısı Öğretim Görevlisi İbrahim Uz ile birlikte Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, değişim programlarının önemine dikkat çekti. Yükseköğretim kurumlarının uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda yapılan işbirliklerinin önem arz ettiğini dile getirerek, “İtalya Padova Üniversitesi öğrencisi Nicola De Monte’nin üniversitemizde staj görmeyi tercih etmesi bizi mutlu etti. Bu tür programlar aynı zamanda farklı kültürlerin birbirini tanıması açısından da önemlidir. Ayrıca üniversitemizin yurt dışında temsil edilmesi noktasında önemli bir adım olarak görüyorum.”dedi.

Nicola De Monte, Türkiye’de ve Uşak Üniversitesi’nde bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, misafirperverliklerinden dolayı başta Rektör Savaş olmak üzere herkese teşekkür etti.