Ana Sayfa / Haberler / 30 Ağustos Zafer Bayramı Uşak’ta Törenlerle Kutlandı
30 Ağustos 2019, Cuma
30 Ağustos Zafer Bayramı Uşak’ta Törenlerle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Uşak’ta da düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Anıtı’na Çelenklerin sunulmasıyla başlayan kutlama programı Vali Funda Kocabıyık'ın makamında tebrikleri kabulüyle devam etti. Kabulün ardından kutlama programı 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda devam etti. Meydanda düzenlenen kutlama törenine Vali Funda Kocabıyık, Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl protokolü, daire müdürleri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı Duruşu’nun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla, şiirlerin okunması ile devam edip halk oyunları gösterileriyle sona erdi. Kutlama töreninin sonunda Vali Funda Kocabıyık ve protokol üyeleri, Uşak'taki kutlama programına katılmak üzere Uşak'a gelen Bornova Jandarma Komando Tugayı askerleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.