Ana Sayfa / Haberler / Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı’dan Veda Ziyareti
27 Ağustos 2019, Salı
Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı’dan Veda Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararname ile Gaziantep Şehitkamil Kaymakamlığı'na atanan Uşak Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Savaş, görev yaptığı süre içerisinde Uşak’a yaptığı hizmetlerden dolayı Ömer Kalaylı’ya teşekkür etti. Kalaylı’nın görevini başarılı bir şekilde yürüttüğünü belirten Prof. Dr. Savaş, bundan sonraki görevlerinde de başarılı çalışmalar yapacağına inandığını söyleyerek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Rektör Savaş’a teşekkür ederek tüm Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diledi.