Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde Öğrenim Gören Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz, Rektörümüzü Ziyaret Etti
14 Aralık 2017, Perşembe

Üniversitemizde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret ettiler.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette öğrencilerimiz Rektörümüze yeni görevinden dolayı hayırlı olsun temennisinde bulunarak Birlik Vakfı’nın Kültür Günleri kapsamında düzenleyeceği “Afrika Tanıtım” programına Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı davet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, nazik davetlerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederek eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.