HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Uşak Seramik DTS Tasarım Merkezini Ziyaret Etti
2 Temmuz 2019, Salı
Uşak Seramik DTS Tasarım Merkezini Ziyaret Etti

Uşak Seramik tasarım ve ihracat ekibi, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması çalışmaları kapsamında faaliyet gösteren Uşak Üniversitesi Deri, Tekstil ve Seramik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında gerçekleşen toplantıda karşılıklı olarak bilgi alışverişi yapıldı. DTS Tasarım Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Şefik Baran Tarhan yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Uşak Seramik yetkilileri ihracat kapasitelerinin artması ve önümüzdeki Eylül ayında İtalya’da gerçekleştirilecek olan Cersai Fuarı için tasarım taleplerini Uşak Üniversitesi Tasarım Merkezine ilettiler.

Toplantıda, 2020 yılı trendleriyle birlikte müşteri portföyüne göre hangi ürünlerin olabileceği, tasarımların müşteri beklentilerini karşılayacak biçimde gösterdiği değişim hakkında bilgi alışverişi yapıldı. İki kurum arasında yapılacak olan işbirliği detaylandırıldı.

Toplantıya Tasarım Merkezinden Dr. Öğretim Üyesi Şefik Baran Tarhan, Dr. Öğretim Üyesi Müge Tarhan, Öğretim Görevlisi Ceyda Sıkı ve Öğretim Görevlisi Gülçin Çavdar, Uşak Seramik fabrikasından Ufuk Gök, Nurten Tuncer Koçarslan, Gürkan Elbir ve Özlem Çağlayan katıldı.