Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi İstanbul Kids Fashion Fuarına Katıldı
2 Temmuz 2019, Salı
Uşak Üniversitesi İstanbul Kids Fashion Fuarına Katıldı

İstanbul Kids Fashion Fuarı, 26-29 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde ziyaretçi akınına uğradı. Dört günde yaklaşık 80 ülkeden 5 binin üzerinde katılımcının ziyaret ettiği fuarda Uşak Üniversitesi de yerini aldı.

Fuara Uşak Üniversitesi adına Dr. Öğretim Üyesi Saniye Çiğdem Koçak, Dr. Öğretim Üyesi Salimeh Amanjani ve öğrenciler katılarak; keçe aksesuar ve batik boyama workshop atölyesi gerçekleştirdiler.

İstanbul Kids Fashion Fuarında 0-16 yaş arası grubu 2019 ve 2020 sonbahar-kış sezonuna yönelik bebek-çocuk giyim, abiye, pijama, iç çamaşırı, çorap, aksesuar, ev tekstili, mobilya gibi tüm alt sektörlerden geniş yelpazede ürünler sergilendi. Fuarda Rusya, Ukrayna, Moldova, Belarus, Kırgızistan, Gürcistan, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Cezayir, Ürdün, Suudi Arabistan ve Yunanistan'dan 41 kişilik alım heyeti katılımcı firmalarla görüşmeler gerçekleştirdi.