Ana Sayfa / Haberler / Deri Mont Tasarımları Müşterileri İle Buluştu
28 Haziran 2019, Cuma
Deri Mont Tasarımları Müşterileri İle Buluştu

Uşak Üniversitesi ve Uşak E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu arasında yapılan protokol kapsamında Uşak Üniversitesi Deri, Tekstil ve Seramik Tasarım Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından cezaevi için tasarlanan kadın/erkek deri mont ürünleri 25-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Manisa’da düzenlenen  “İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı”nda görücüye çıktı.

Tasarım Merkezinde görev alan Dr. Öğr. Üyesi Şengül Erol, Dr. Öğr. Üyesi Beyhan Pamuk, Öğr. Gör. Sinem Ürel ve Öğr. Gör. Cemile Tosun, fuar alanındaki satış ofisini ziyaret etti. Satış görevlileri ve müşterilerden memnuniyet verici olumlu görüşler aldıklarını belirten Uşak Üniversitesi öğretim elemanları yeni koleksiyon çalışmalarına başladıklarını söylediler.