Ana Sayfa / Haberler / Türk Dünyası Şenliği
21 Mayıs 2019, Salı
Türk Dünyası Şenliği

Uşak Üniversitesi Türkmenistan Kültürü Topluluğu tarafından Türk Dünyası Şenliği gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Salih Gülerer, Topluluk Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Önder Sezer, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Şenlikte, Sylap Hasiyelov “Türkmen Putar” dinletisi, Sena Yıldız “Şu Prizrenin Eğri Büğrü Yolları” şarkısı, Zebo Fazlıddınova dans gösterisi, Kerem Bozkurt “Oygan Şiiri”, Türkmenistanlı öğrencilerin dans gösrerisi, Sonay Birinci “Kerkük Zindan” türküsü, Erkaim Mesaeva “Kırgız Dans” gösterisi, Sadap Eyeberdiyeva “Türkmen Şarkısı”, Gülçiçek Durandan “Selam Sanga Karadeniz” şarkısını söyledi.

Etkinlik gösterilerin ardından son buldu.