HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / "Onun Gözünden" Fotoğraf Sergisi
16 Mayıs 2019, Perşembe
"Onun Gözünden" Fotoğraf Sergisi

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Atölyesi Topluluğu ve Uşak Özel Eğitim Uygulama Okulu işbirliği ile düzenlenen, "Onun Gözünden" fotoğraf sergisi Güzel Sanatlar Fakültesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi fuaye alanında gerçekleştirildi.

Sergi açılışına,Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Duğan, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meral Özçınar, Medya Atölyesi Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Emre Vadi Balcı, Uşak Özel Eğitim Uygulama Okulu yetkilileri ve öğrenciler katıldı.

Sergi açılışını gerçekleştiren Prof. Dr. Savaş, sergiyi gezerek fotoğraflar hakkında bilgi aldı. Fotoğraf çekimlerini gerçekleştiren özel gereksinimli öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektör Savaş, sergide emeği geçen herkese teşekkür etti.

Medya Atölyesi Topluluğu öğrencilerinin önderliğinde gerçekleştirilen, özel gereksinimli bireylerin her şeyi başarabileceğini göstermeyi amaçlayan serginin fotoğrafları, Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ile Huzurpark’ta çekildi.

Özel Eğitim Uygulama Okulu El Sanatları öğretmeni Ebru Arslan, öğrencilerin bu süreçte çok mutlu olduğunu dile getirerek desteklerinden ve ilgisinden dolayı başta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere, Medya Atölyesi Topluluğuna teşekkür etti.

Özel gereksinimli öğrencilerin fotoğraflarından oluşan sergi 17 Mayıs Cuma gününe kadar gezilebilecek.