Ana Sayfa / Haberler / Kök Hücre Sempozyumu Gerçekleşti
14 Mayıs 2019, Salı
Kök Hücre Sempozyumu Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Biyolojik Bilimler ve Biyoteknoloji Topluluğu tarafından “Kök Hücre Sempozyumu” gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleşen sempozyumda, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Safiye Elif Korcan “Klinik Kök Hücre Uygulamaları”, Doç. Dr. Alper Karagöz “Kök Hücrede Moleküler Teknikler”, Dr. Öğr. Üyesi Funda Karabağ Çoban “Diyabet ve Kök Hücre”, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Güngör “Kök Hücre Toplanması” ve Dr. Öğr. Üyesi Gülter Devrim Kaki “ Rejeneratif Endodonti” adlı sunumlarını yaparak soruları cevapladılar.

Sempozyum, Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdülrezzak Memon’un konuşmacılara üniversitemiz adına teşekkür belgesi vermesi ile son buldu.