HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Hayatınıza “İş Sağlığı ve Güvenliğini Dahil Edin”
14 Mayıs 2019, Salı
Hayatınıza “İş Sağlığı ve Güvenliğini Dahil Edin”

Uşak Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü tarafından, “Hayatınıza İş Sağlığı ve Güvenliğini Dahil Edin” adlı sempozyum gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan sempozyuma, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Özcan, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatma Çetinkaya, TAV İstanbul Terminal İşletmeciliği A.Ş İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Müdürü Emrah Gürer, İş Güvenliği Uzmanı ve İş Kazaları ve İş Güvenliği Bilirkişisi Erol Yiğit, Uşak Belediyesi İtfaiye Amiri Mustafa Toker, İş Sağlığı ve Güvenliği Kitap Dünyası Yazarı Hakan Erdoğan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliğine Dikkat Çekiyoruz

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Dr. Çetinkaya, her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” hakkında bilgi vererek, "Hayatınıza İş Sağlığını ve Güvenliğini Dahil Edin" sloganıyla yola çıktıklarını, iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sempozyum Emrah Gürer'in, "İş Sağlığı ve Güvenliğinde Yenilikçi Uygulamalar" hakkındaki sunumuyla başladı. Erol Yiğit, "İş Kazalarında Alınacak Önlemler ve İş Güvenliği Uzmanlarının Yapması Gerekenler" hakkında sunum gerçekleştirdi. Etkinlikte Uşak Belediyesi İtfaiye Amiri Mustafa Toker yangın güvenliği eğitimi verirken, program Hakan Erdoğan’ın "Bir İş Güvenliği Uzmanın Kendini Geliştirme Süreci ve İş Güvenliği Uzmanlık Sınavına Hazırlık" sunumuyla son buldu.