Ana Sayfa / Haberler / Öğretmen Alanına Giriş ve Özel Bilgi Testi Hakkında Bilgilendirme Gerçekleştirildi
9 Mayıs 2019, Perşembe

Yabancı Diller Yüksekokulu ve Yabancı Diller Topluluğu işbirliği ile “An Introduction of Teacher Domain – Specific Knowledge Test (Öğretmen Alanına Giriş - Özel Bilgi Testi)” konulu konferans gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi T1 nolu salonda yapılan konferansta Öğr. Gör. Ceyda Sert Aktuğ konuyla ilgili bilgi verdi.

Öğrencilerin yoğun katılımının gerçekleştiği konferansta soru-cevabın ardından Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr Murat Hişmanoğlu tarafından, Öğr. Gör. Aktuğ’a teşekkür belgesi verildi.