Ana Sayfa / Haberler / USDEM Orkestrası, TTFEST 2019’da Öğrencilerle Buluştu
2 Mayıs 2019, Perşembe
USDEM Orkestrası, TTFEST 2019’da Öğrencilerle Buluştu

Tasarım ve Teknoloji Festivali (TTFEST 2019) kapsamında, USDEM Orkestrası öğrencilerle buluştu.

Uşak Üniversitesi konser alanında gerçekleşen konsere katılan Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, festival sürecinin verimli ve keyifli geçmesini dileyerek, “Hepinize iyi eğlenceler dilerim. Final sınavlarınıza da iyi hazırlanacağınızı umuyorum, hepinize başarılar dilerim.” dedi.

Uşak Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören ve aynı zamanda sosyal yaşamlarında müziğe, dansa ve sanata büyük ilgi duyan öğrencilerimiz tarafından oluşturulan ve üniversitenin birçok etkinliğinde görev alan USDEM Orkestrası; ‘POP DEDİK!’ adını verdikleri müzik ve dans gösterisiyle profesyonel sanatçıları aratmayan bir konsere imza attı. USDEM, toplamda 40 kişinin sahne ve sahne arkasında görev aldığı konserde 17 adet popüler şarkılardan oluşan repertuarı ile 1.5 saat sahnede kaldı.

Konser sonunda Prof. Dr. Savaş, USDEM’e teşekkür ederek, USDEM Başkanı Sinan Topaç’a ve Topluluk Danışmanı ve Sanat Yönetmeni Öğr. Gör. Onur Altıntuğ’a plaket verdi.