Ana Sayfa / Haberler / Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular
13 Aralık 2017, Çarşamba

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Uşak İl Temsilcisi Mehmet Karaçallık, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Uşak Şube Başkanı Bilal Kara, Eğitim-Bir-Sen Uşak Şubesi Uşak Üniversitesi Temsilcisi Doç. Dr. Murat Başar ve yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi Mehmet Karaçallık, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Uşak Şube Başkanı Bilal Kara, Eğitim-Bir-Sen Uşak Şubesi Uşak Üniversitesi Temsilcisi Doç. Dr. Murat Başar, Rektörümüze yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, tebrik ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Memur-Sen Uşak İl Temsilcisi Mehmet Karaçallık, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Uşak Şube Başkanı Bilal Kara, Eğitim-Bir-Sen Uşak Şubesi Uşak Üniversitesi Temsilcisi Doç. Dr. Murat Başar ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.