Ana Sayfa / Haberler / Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Konseri Büyük Beğeni Topladı
30 Nisan 2019, Salı
Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Konseri Büyük Beğeni Topladı

TTFEST 2019’da Konser

Uşak Üniversitesi Tasarım ve Teknoloji Festivali kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen müzik ve dans gösterisi büyük ilgi gördü. Topluluk, birbirinden güzel gösteri ve şarkılar ile dinleyicileri coşturdu. Yaklaşık 2 saat süren konsere katılımcılar da alkışlarıyla eşlik etti.

Sanat yönetmeni Şavk Kırçiçek yönetimindeki konserde Türk dünyasından ezgiler seslendirilirken, halk dansları gösterileri izleyenler tarafından alkış aldı.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere katılan Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğuna teşekkür ederek “Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu bütün Türk dünyasını neredeyse buraya getirdi. Böylesi güzel bir akşamda bir araya gelmekten mutlu olduk. Topluluk üyelerine güzel konserleri için çok teşekkür eder, yeniden üniversitemizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.”dedi.

Rektör Prof.Dr. Savaş, konser sonunda Sanat Yönetmeni Şavk Kırçiçek’e teşekkür plaketi takdim etti.