Ana Sayfa / Haberler / Grup İmera TTFEST 2019’da Öğrencilerle Buluştu
27 Nisan 2019, Cumartesi
Grup İmera TTFEST 2019’da Öğrencilerle Buluştu

Uşak Üniversitesi Tasarım ve Teknoloji Festivali (TTFEST 2019) açılış konseri Grup İmera’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, yağmura rağmen yoğun katılımın olduğu konsere gelen tüm öğrencilere teşekkür etti. Festival sürecinin verimli ve keyifli geçmesini dileyen Rektör Savaş, “Hava yağışlı olmasına rağmen etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan siz öğrencilerimize teşekkür ederim. Önümüzdeki senelerde de sizlerinde isteği üzerine konserlerimiz ve etkinliklerimiz devam edecek. Hepinize iyi eğlenceler dilerim, final sınavlarınıza da iyi hazırlanacağınızı umuyorum, hepinize başarılar dilerim.” dedi. Prof. Dr. Savaş, konser sonrası Grup İmera'ya teşekkür ederek, üniversite plaketi verdi.