Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi Yüzme Şampiyonası Sona Erdi
3 Nisan 2019, Çarşamba
Uşak Üniversitesi Yüzme Şampiyonası Sona Erdi

Uşak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı işbirliğiyle Şehit Ömer Halisdemir Spor Kompleksi kapalı yüzme havuzunda, personel ve öğrencilerin katılımıyla ‘Uşak Üniversitesi İkinci Yüzme Şampiyonası’ gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesinde öğrenim gören yüzme hakemlerininyönettiği müsabakalara,85 yarışmacı katıldı. On altı farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmalarda,29 sporcu madalya kazandı.

Organizasyonda emeği geçen, Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Taner Yılmaz, Spor Şube Müdürü Erol Tosun ve katılan tüm sporcuları tebrik eden Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, sporun ve sporcunun desteklenmesine büyük önem verdiklerini söyledi.